Fris Makelaars

Het hele jaar door online adverteren

Vastgoedmarketing past in ons straatje

Dat is een ding wat zeker is. Met meer dan 13 jaar ervaring bundelen we ook onze krachten met Fris Makelaars, een full service vastgoed dienstverlener die ondertussen al meer dan 100 jaar bestaat. Het hele jaar door zijn we in de weer met online advertenties, maar we houden het niet bij één saaie boodschap. Nee, elke maand staat in het thema van een nieuwe boodschap.
Fris Makelaars
fris makelaardij logo
Fris Makelaars

2024

Januari stond in het teken van de woningwaardecalculator. Waar we met onze search-campagne goede resultaten hebben behaald. Zo werd de calculator meer dan twee keer zo vaak gebruikt als in januari 2023.

Februari stond in het teken van de inkoopmakelaar. Met de gekte van de huizenmarkt deze dagen maak je weinig kans meer op de woningmarkt. Vandaar de boodschap: Ben jij van plan een huis te kopen? Vergroot je kansen op de verhitte woningmarkt met een aankoopmakelaar van FRIS!

Aankomende maand ligt de focus op het woningaanbod van Fris. Door het inzetten van wisselende boodschappen en beelden, trekken we continu nieuwe aandacht binnen de beoogde doelgroep.

Fris Makelaars

Bing als zoekmachine?

Naast Google en Meta adverteren we voor Fris Makelaars ook op Bing. En dan zal je denken wie gebruikt Bing als zoekmachine? Maar dit zal je verbazen. Ondanks dat Bing niet hetzelfde marktaandeel heeft als Google, zien we een groeiend aantal mensen dat bewust kiest voor deze zoekmachine. Voornamelijk op desktop wordt de zoekmachine vaak gebruikt, wat resulteert in een hogere betrokkenheid en tijdsbesteding op een website. Interessant om mee te experimenteren dus!

Samen vooruit?

Laten we even bellen. Laat je gegevens hiernaast achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug. Je kunt ons natuurlijk ook meteen bellen op 050-5690064 of een berichtje achterlaten via ons contactformulier.