Van Wijnen

Diverse projecten

Vastgoedmarketing is niet moeilijk...

…als je weet wat je doet. Onze online marketeers hebben samen al zeker aan zo’n 600 nieuwbouwcampagnes gewerkt voor diverse opdrachtgevers door het hele land. Daardoor weten ze precies welke kanalen ze het best in kunnen zetten en hoe ze de juiste doelgroep moeten vinden.

Effectieve campagnes

Onze uitgebreide kennis van de (online) woningmarkt stelt ons in staat om de meest effectieve campagnes te ontwikkelen, die meegroeien met de ontwikkeling van een nieuwbouwplan. Het doel van een dergelijke campagne verschuift van een vrijblijvend interesseformulier (houd mij op de hoogte) tot aan de start verkoop en daarna.

Nieuwbouw 3.0

Als een advertentie in de krant de 1.0 versie van vastgoedmarketing is, en adverteren op Facebook en Google de 2.0 versie, dan zijn we bij 11 Online Marketing steeds op zoek naar Nieuwbouw 3.0. Samen met van Wijnen exeperimenteren we met nieuwe kanalen om hun projecten bij de juiste mensen in de kijker te spelen. Zo hebben we zeer recent gebruik gemaakt van Pinterest voor één van hun projecten. Ook maken we gebruik van het nieuwe advertentieproduct van Google: Performance Max. Benieuwd naar de resultaten? Neem dan even contact met ons op, we vertellen je er graag alles over!

Samen vooruit?

Laten we even bellen. Laat je gegevens hiernaast achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug. Je kunt ons natuurlijk ook meteen bellen op 050-5690064 of een berichtje achterlaten via ons contactformulier.